Knivslip från Brusletto Norge hårdmetall & keramik

Knivslip från Brusletto Norge hårdmetall & keramik - kniv-per.com
Detta är en serieproducerad produkt och bilderna visar en generisk representation av objektet. Du får ett identiskt objekt.

Välj antal

SEK 95,- Lägg i kundvagn
Ok, objektet är i korgen. Visa korg
Lägg till i min önska lista
Knivslip från Brusletto - Norge - hårdmetall & keramik
Läs mer ...

Knivslip från Brusletto - Norge - hårdmetall & keramik

 

Denna enkla knivslipare är det perfekta tillbehöret för alla som vill behålla bästa möjliga skärpa på sina älskade knivar. Knivslipen är både intuitiv och användarvänlig. Den är utrustad med en sida för grovslipning med hårdmetall och en sida för finslipning med keramiska stänger. Här behöver du inte tänka på vilken vinkel som är rätt, denna knivslip gör jobbet åt dig.

Slipmaskinen är gjord med gummifötter på varje sida så att den står stadigt när du använder den.

För att använda den, placera helt enkelt kniven på knivseggen och dra den försiktigt mot dig, med ett jämnt tryck. De fina brynet i knivslipen tar effektivt bort matthet och återställer knivens skärpa. Du kan snabbt uppnå imponerande resultat utan behov av avancerad kunskap eller skicklighet i knivslipning.

Den kompakta storleken på Brusletto Knife Sharpener gör den enkel att transportera och förvara. Oavsett om du är på resa, i stugan eller hemma i köket kan du alltid ha denna praktiska knivslip tillgänglig för att fräscha upp dina knivar när som helst. Slipstavarna i sliparen kommer att slipa kniven i 20 grader, men de är flexibla och anpassar sig efter vinkeln på kniven som slipas.


mycket nöje med slipandet


Längd 60 mm
Bredd 75 mm
Höjd 24 mm
Vikt 33 gr

Artikelnummer: 020509
Producent: Brusletto


credit cards